Om workshopen

Deltagarna får följa med på en resa mot målet - en stark självkänsla! Genom övningar som görs individuellt och i grupp funderar deltagarna kring vad en självkänsla egentligen är, varför det är viktigt att träna upp den, hur deras självbild ser ut, vad som egentligen får dem att må bra samt hur de behandlar sig själva i jobbiga situationer. Vi ger råd på konkreta metoder och tankesätt som får deltagaren att må bättre. Workshopen tar en och en halv timme och vi garanterar att deltagarna känner sig närmare sig själv, och varandra, efteråt!


Deltagare

Vår workshop är klockren för ungdomsgrupper bestående av 15-25 personer i högstadie- och gymnasieålder. Dock ser vi inga hinder och har hållit i workshopen för mycket bredare grupper än så. Workshopen har uppskattats av deltagare både i 15 och i 50 årsåldern och i grupper för fyra uppemot 30 personer.

Workshopen tar en och en halv timme!


Kontakta oss så diskuterar vi priset!

Storasystrarna, workshop Bli Din Egen Bästis

Följ med på en resa mot målet

- EN STARK SJÄLVKÄNSLA

Storasystrarna, workshop Bli Din Egen Bästis

Vår workshop gör skillnad. Många deltagare har valt att göra riktiga förändringar i sina liv efter att ha deltagit. Atmosfären som skapas är känslofylld och äkta. Det bjuds ofta både på skratt och gråt.

Vill du boka oss?

Skicka en intresseanmälan

eller ring Linda 076-321 48 76


 
 
 

Tidigare deltagare 

Storasystrarna, workshop Bli Din Egen Bästis

Louise, 16 år

"Workshopen Bli Din Egen Bästis var verkligen något som peppade. Något som fick dig att tänka igenom vad och hur jag måste göra för att komma mig själv närmare. Tack vare denna workshop har jag tagit till mig en hel del och blivit bättre på att gilla mig själv."


Studerar Handels- och administrationsprogrammet på gymnasiet

Storasystrarna, workshop Bli Din Egen Bästis

Sabrina, 20 år

"Innan workshopen var jag i ett riktigt förödande tillstånd för att min självkänsla var mycket låg. Det krävdes några tårar under workshopen men efteråt kände jag mig som en QUEEN och jag kände att det inte fanns någonting eller någon som kunde trycka ner mig."


Studerar på Komvux

Storasystrarna, workshop Bli Din Egen Bästis, Cissi Elwin

Cissi Elwin, 53 år

"Vilken fantastisk workshop! Så imponerad av hur Storasystrarna med värme och lekfullhet på bara några timmar hinner lära ut så mycket livsviktig kunskap. Forskningsbaserat och med handfasta övningar får de deltagarna att förstå att självkänsla kommer inifrån och att den måste byggas och underhållas. Men de ger också redskapen för hur man gör det. Jag lärde mig massor. Härligt att se hur vi alla gick därifrån stärkta."


VD och chefredaktör på tidningen Chef 

hej@storasystrarna.se

Org. nr 802522-3945

Integritetspolicy

Bankgiro 776-5092

Swish 123 21 636 32

Storasystrarna