VI REDER UT

ALLA TONÅRINGARS FRÅGETECKEN

Tonårstiden är full av olösta frågetecken och funderingar.  De kan göra att man känner sig osäker och ensam. På vår YouTube-kanal gör vi vårt yttersta för att reda ut dessa frågetecken.

Klicka för att komma till vår kanal ♥

Månadens gäst

Varje månad bjuder vi in en inspirerande kvinna, för att prata om hennes hjärtefråga. Varje intervju mixas med slumpade frågor från vår frågelåda


Vem vill du se?

Skriv till oss på Instagram @storasystrarna!

I april träffade vi Erika Palm, grundare av reviveit.se, för att höra på hennes upplevelse av att arbeta i en mansdominerad bransch. Varför hette hennes chefer Fredrik, Fredrik, Fredrik och Fredrik? Och hur reagerade hennes kollegor på #metoo?

Storasystrarna, Från CV till Anställning

Vi guidar dig genom jobbsökandet. Vi går igenom do and don’ts när du skriver CV och personligt brev, hur du optimerar jobbsökandet och vad du ska  fokusera på under anställningsintervjun.

Varje månad lanserar vi en skola, en videoserie på ungefär fyra avsnitt. I våra skolor kan man få spännande, utmanande läxor som ska göras tills nästa video släpps veckan därpå. Det kan handla om att skriva sitt CV, att skriva en lista på saker man tycker om med sig själv eller att utmana sig och gå utanför sin comfortzone. Håll utkik på kanalen på söndagar!

Storasystrarna, Ta Makten Över Ditt Liv

Vi delar med oss av övningar för att du ska hitta vad du verkligen mår bra av. Du ska leva det liv du vill - och förtjänar - att leva. Vi hjälper dig att bli huvudpersonen i ditt liv!

Storasystrarna, Vi Måste Prata Om Sex

Det finns många aspekter av sex och i denna serie pratar vi om sex från olika perspektiv:

  • Nervös första gången
  • "Jag sa inte nej"
  • Orgasmglappet
  • Bekräftelse på krogen 
Storasystrarna, Bättre Självkänsla Nu

Vi lär dig om självkänsla och varför det är livsviktigt. Livet blir så himla mycket härligare om vi lär oss tycka om oss själva. Här får du de bästa tipsen för att hantera misslyckanden och vända onda tankar.

Gäster

Storasystrarna, Stina Almer

Stina Almer

Meditation

Bloggare och multikreativ själ. Pratar om hur meditation hjälpt henne med hennes ADHD och genom en OCD-utredning. Vi pratar om vad yoga, meditation och spiritualitet medfört i hennes liv.

Storasystrarna, Nathalie Sköld

Nathalie Sköld

Instagram

Gymnasietjej, dansare och inte minst - instagrammare. Nathalie berättar om varför Instagram kan påverka oss negativt och vara en källa till ångest. Hon delar med sig av sina bästa tips för att skapa en mer hälsosam relation till sitt Instagramflöde.  

Storasystrarna, Vera Carlbaum Wrennmark

Vera Carlbaum 

Ideellt engagemang

Röda Korsets ungdomsförbunds ordförande. Vi pratar om varför ideelt engagemang är livsviktigt och vad som fick Vera att ta steget när hon var 14 år. Hon ger dig konkreta tips på hur du kan börja engagera dig!

Storasystrarna, Erika Palm

Erika Palm

Mansdominerade branscher

Grundare av revivet.se och före-detta arbetare i byggbranschen. Erika berättar om cheferna Fredrik, Fredrik, Fredrik och Fredrik och varför branschen misslyckades med att få fler kvinnor

intresserade av att söka ledande positioner.

hej@storasystrarna.se

Org. nr 802522-3945

Integritetspolicy

Bankgiro 776-5092

Swish 123 21 636 32

Storasystrarna